Коммек Интернешънъл ЕООД

В продължение на повече от 10 години се занимаваме с производство, внос, продажба, монтаж и сервизно обслужване на професионално кухненско и барово оборудване - консумативи за хигиена, почистващи препарати и уреди за хотели, ресторанти, пицарии, вериги за бързо хранене, училища и колежи.

Фирмата “Коммек Интернешънъл ЕООД” е базирана в София и оперира в цялата страна. Също така, изнася продукти в чужбина чрез своята търговска мрежа за балкански страни като Гърция, Македония и Румъния.

Търговия на едро за партньори

Коммек Интернешънъл ЕООД е сигурен партньор в обслужването и развитието на вашия бизнес. Компанията стартира проект за сътрудничество с предприемчиви търговци за разширяване на мрежата и изграждане на нови точки за покупко-продажба. Нашият бизнес партньор избират между изключително широк спектър от продукти в областта на търговията с професионално кухненско оборудване, почистващи препарати, аксесоари и консумативи. Като директен вносител, внасяме продукти според нуждите на нашите партньори и предлагаме, на търговци на едро и дребно, конкурентни условия и цени.

Нашите потенциални партньори са търговци, които разполагат с подходящи магазини (физически и on-line) или физически лица в сферата на търговията.

Станете наш партньор във Вашия регион и печелете повече

  • Ние предоставя голям набор от висококачествени продукти продукти с конкурентни цени
  • Нашата фирмата поддържа партньорите си както преди, така и след процеса на продажба.
  • Предлагаме ефективни решения на клиентите ни според техните нужди и предпочитания.
  • Гарантираме бързи и сигурни доставки.

InoxLand.bg

Онлайн магазин Inox Land е комбинация от нашата философия и професионален опит през всичките тези години. Фокусираме се върху висококачествени продукти от най-големите европейски производители и марки в кетъринг индустрията. Ние предлагаме на клиентите си най-качествените продукти на най-достъпните цени на пазара.

Кухненско - барово оборудване

При нас ще намерите богат избор от електрически и газови котлони, пица фурни, контактни грилове, фритюрници, блендери, фрапе миксери, хладилници и фризери, ледогенератори, витрини, неутрално оборудване за кухня и още много други.

Почистващи Препарати - Уреди - Консумативи

Нашата широка гама от продукти включва почистващи препарати и уреди за професионална и домашна употреба. Предлагаме хигиенни решения за:

  • Хотели
  • Ресторанти
  • Търговски обекти
  • Административни и обществени сгради
  • ХВП хранително вкусовата промишленост