Висококачествени продукти

Достъпни цени

Бърза доставка

Нашата история


Commeq International

В продължение на повече от 10 години се занимаваме с производство и доставка на оборудване за хотели, ресторанти, вериги за бързо хранене, училища и колежи, като им осигуряваме широка гама от търговско оборудване, конкурентна цена и бърза доставка.

От снабдяване на хотели, ресторанти и заведения за бързо хранене до снабдяване на кафенета и коктейл барове, нашите клиенти избират между готварски машини като контактни грилове, фритюрници, тави за печене, няколко вида хладилници и машини за лед, барове, работни станции и почистващо оборудване, за да помогнат на бизнеса си да работи ефективно.

Нашата философия


Нашата философия е да предлагаме ефективни решения на клиентите ни според техните нужди и предпочитания. Фокусираме се върху висококачествени продукти от най-големите производители и марки в кетъринг индустрията.

InoxLand.bg


Онлайн магазин Inox Land е комбинация от нашата философия и професионален опит през всичките тези години. Ние предлагаме на клиентите си най-качествените продукти на най-достъпните цени на пазара.