Технологично проектиране

Благодарение на дългогодишния ни опит, квалифицирани специалисти и последно поколение технологично оборудване, ние можем да ви предоставим цялостно решение за:

  • барове
  • ресторанти
  • хотели
  • заведения за бързо хранене
  • сладкарници
  • супермаркети
  • кетъринг
  • цехове за производство

Следните процедури са важни за процеса на технологичен проект.

Планиране

Към всеки проект се подхожда индивидуално и с нужното внимание. Конкретното решение зависи от конкретното задание и дадености на обекта. Необходимо е внимателно да създадете цялостната концепция, да определите бюджета и да вземете редица други важни решения. По този начин вие ще получите едно цялостно решение за вашия обект.

  • Среща с клиента за идентифициране на проекта и определяне на типа заведения за обществено хранене.
  • Посещение на обекта и заснемане на реалните размери на помещения.

Организиране

  • Изготвяне на технологичен проект.
  • Изготвяне на спецификация на оборудване, което е заложено в проекта.
  • Срок за изпълнение на проекта.
  • Офериране на проекта.

Нашите дизайнери вземат предвид всички ваши желания и идеи, следвайки изискванията на Българската агенция по безопасност на храните БАБХ.

 Правилното разположение на кухненско оборудване в зоната на кухнята е една от най-важните подробности за повишаване на производителността на персонала както и за ефективно почищване на кухнята.

Координиране

  • След потвърждаване от възложителя, изпълняваме според срока за доставка и информираме клиента за напредъка на проекта.
  • Много е важно да се отбележи, че дори след приключване на проекта, ние оставаме близо до клиента, предлагащ нашите услуги.

В края на проекта, завършвайки с монтажа на кухненското оборудване, ние предлагаме тренировъчна сесия за употреба и ежедневно почистване и поддръжка на машините.