Технологично проектиране
Благодарение на дългогодишния ни опит, квалифицирани специалисти и последно поколение технологично оборудване, ние можем да ви предоставим цялостно решение за:
- барове
- ресторанти
- хотели
- заведения за бързо хранене
- сладкарници
- супермаркети
- кетъринг
- цехове за производство
Следните процедури са важни за процеса на технологичен проект.
Планиране
Към всеки проект се подхожда индивидуално и с нужното внимание. Конкретното решение зависи от конкретното задание и дадености на обекта. Необходимо е внимателно да създадете цялостната концепция, да определите бюджета и да вземете редица други важни решения. По този начин вие ще получите едно цялостно решение за вашия обект.
- Среща с клиента за идентифициране на проекта и определяне на типа заведения за обществено хранене.
- Посещение на обекта и заснемане на реалните размери на помещения.
Организиране
- Изготвяне на технологичен проект.
- Изготвяне на спецификация на оборудване, което е заложено в проекта.
- Срок за изпълнение на проекта.
- Офериране на проекта.
Нашите дизайнери вземат предвид всички ваши желания и идеи, следвайки изискванията на Българската агенция по безопасност на храните БАБХ.
Правилното разположение на кухненско оборудване в зоната на кухнята е една от най-важните подробности за повишаване на производителността на персонала както и за ефективно почищване на кухнята.
Координиране
- След потвърждаване от възложителя, изпълняваме според срока за доставка и информираме клиента за напредъка на проекта.
- Много е важно да се отбележи, че дори след приключване на проекта, ние оставаме близо до клиента, предлагащ нашите услуги.
В края на проекта, завършвайки с монтажа на кухненското оборудване, ние предлагаме тренировъчна сесия за употреба и ежедневно почистване и поддръжка на машините.