Дизайн на професионални кухни


Inoxland.bg е част от COMMEQ INTERNATIONAL ще бъде Ваш партньор за вашите планове във всякакъв вид търговски кухненски дизайн за ресторанти, хотели, барове, кафенета, супермаркети, фурни и др.

Нашите опитни консултанти, като интериорни дизайнери и добре обучени техници ще проектират и изпълнят Вашите проектни планове за всякакъв вид търговски кухни.

Ако планирате да отворите нов обект, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация и консултации.

По-долу ще намерите важна информация за стъпките нужни за вашия проект.

Анализ на проекта


Първата стъпка е да се събере информация за вида на обектта, наличните квадратни метри за кухнята, електрическите планове на помещението и максимално допостимия приток на електричество в конкретната сграда. Тази информация ще бъде анализирана от нашите консултанти, за да предоставим най-доброто решение за вашата професионална кухня.

Оптимизиране на проекта


Добре проектирана кухня е неразделна част от ефикасното подготвяне на всяка храна. Нашите дизайнери ще ви предложат планове и скици според Вашите нужди. Внимателното планиране в процеса на проектиране ще увеличи живота на кухнята и ще Ви спести пари.

Изберете подходящото оборудване


След като плановете на кухнята са потвърдени от клиента, ние ще извършим избор на най-подходящотото кухненско оборудване за Вас. Пълният списък на оборудването, който ще изисква кухнята, като маси за приготвяне на храна, фурни, неръждаеми шкафове, витрини, хладилници, фирзери и т.н. ще бъдат изпратени на клиента с цени и други детайли по оферта.

План за изпълнение


Последната стъпка на проекта е изпълнението му. При запитване от страна на клиента, нашите техници ще инсталират оборудването във Вашата кухня, ще направят електрическите и ВИК връзки, както и пробни тестове, за да проверят дали всичко е наред и е готово за експлоатация.

*Можете да разчитате на Inoxland.bg след приключването на проекта. Предлагаме услуги по поддръжка, доставка и консултации за бъдещи планове.